fredag 29 april 2011

Så här tyckte ni om mobilappen

Då har det trillat in svar på enkäten. Tack för att ni tagit er tid att fylla i enkäten! Det ger oss en del att gå på inför framtida utveckling.

Den snabba analysen verkar vara att ni är ganska nöjda men att det finns en del funktioner och innehåll som efterlyses. Det som ser lite svagare ut i era svar är navigation och läsbarhet som vi får titta mer på hur det kan förbättras.

Det jobbas nu för fullt med att få in radarbild och buggrättning

Om ni vill titta på svaren så hittar ni dom här:
http://web.easyresearch.se/APP/Reports/ReportViewer.aspx?R=769389.45465223

PS Det går fortfarande att skicka in svar om ni skulle vilja det. Länk till enkäten finns i det senaste mailet ni fått från oss, eller så hittar ni den här.

7 kommentarer:

 1. Fyllde i formuläret och kunde för några dagar sedan se mina svar via länken till easyresearch. Idag är mina svar borta...

  SvaraRadera
 2. Leif Stenbom, SMHI5 maj 2011 14:00

  Hej! Det var märkligt. Enkäten ska vara öppen till 9/5. Menar du att du kommer in på svaren men att du sen inte ser dina svar? Kommer du ihåg nåt fritextsvar så kan jag se om jag ser det?
  Tack för att du svarade på enkäten!

  SvaraRadera
 3. Precis. Efter att jag skickat in den kunde jag se (känna igen) mina fritext svar när jag följde länken. Idag är dom inte där längre. Kommer inte ihåg mina fritextsvar ordagrant, men vet att den jag gav på fråga 12 började med "Bra jobbat".

  SvaraRadera
 4. Leif Stenbom, SMHI5 maj 2011 17:46

  Tusan! Det var trist. Jag hittar inget "Bra jobbat" heller. Verkar trillat bort på något sätt, ledsen för ogjort arbete. :-(

  SvaraRadera
 5. Rikard Hedberg15 maj 2011 19:34

   Saknar kust- och sjöväder. Kajaksäsongen är igång!

  SvaraRadera
 6. Svante Hjukström20 maj 2011 10:52

  Sjöväder är jätteviktigt! Om ni på SMHI gör en bra app på det så slår ni lätt ut både Klart.se och Sjöräddningen.

   

  SvaraRadera
 7. Suverän väderhjälp med närmsta väderstationen.

  SvaraRadera