fredag 15 januari 2010

Bättre prestanda?

I dagarna har vi gjort några korrigeringar i våra system och nu verkar det flyta på lite bättre. Vi har haft en del bekymmer med några komponenter i systemen som nu är fixade. Vi hoppas att det ska märkas. Det är framförallt för vädertjänsterna som förbättringarna borde ge resultat.

Vi kommer att fortsätta att jaga prestandaförbättringar då det är ett av era vanligaste krav.

Vi jobbar även på med andra förbättringar, de flesta är sånt som användare återkopplat om. Under nästa vecka kommer nästa leverans.

6 kommentarer:

 1. Jag tycker Smhi:s nya vädersida är mycket bättre än den gamla, man kommer in på sin hemort direkt och kan sen söka vidare på andra orter vid behov. Dessutom finns det en hel del matnyttig information om väder och allt däromkring.
  Jag tävlar på skidor och brukar alltid kolla upp vädret dagen före till den plats jag ska, så att jag kan förbereda vallningen på bästa sätt, smhi:s vädersida är ett bra hjälpmedel.
  mvh
  Thage Davidsson
  Växjö

  SvaraRadera
 2. När kommer uppdateringen? Jag tycker fortfarande det behövs en länk till själva ortsväder i vänstermenyn. För när man tryckt vidare på prognoserna så känns det ologiskt att gå bakåt i browsern eller att trycka på start.

  SvaraRadera
 3. Nästa vecka om man läser i förra blogginlägget.

  SvaraRadera
 4. Svar till Magnus: Hej. Är inte säker på om jag är med på vad du menar. Vill du ha en länk i vänstermenyn som tar dej tillbaka till startsidan?

  Om man klickar på "Vädret i Sverige (BETA)" i vänsternavigationen så kommer man till det som ska bli startsidan för "Vädret" Det är en del kvar att göra där men där kan man söka ort.

  Uppdateringen kommer på torsdag om allt funkar.

  SvaraRadera
 5. Vi har en lite idéer på en del ändringar för att förbättra strukturen. Vi har fått ganska mycket synpunkter på att man tycker det är rörigt och krångligt upplägg.

  I nästa blogginlägg så lägger vi upp lite skisser som ni kan titta på.

  SvaraRadera
 6. Ja själva ortvädret bör man kunna komma tillbaka till. Men det är ju det som blir Sverigevädret, de kanske ser bättre ut när det är klart.

  SvaraRadera