onsdag 23 mars 2011

Disqus för kommentarer

Vi petade in Disqus som kommentarsfunktion så kan vi hålla lite bättre koll på vem vi svara. Hoppas det blir tydligare för er med.

Om ni tycker det blev sämre så får ni skrika, så ändrar vi tillbaka. :-)

Vi håller på att titta på era kommentarer. Stort tack!

8 kommentarer:

 1. Tomas Tenggren23 mars 2011 12:25

  Hej,
  Upptäckte en sak som inte är så bra.
  Om man tex lägger upp två favoriter och växlar mellan dem så sker ingen uppdatering av väderläget (ej heller sol upp/ned).
  Då visas 'fel' väder för 'fel' ort.

  SvaraRadera
 2. Leif Stenbom, SMHI23 mars 2011 15:24

  Hej, jo vi upptäckte det också. Inte bra... :-/

  SvaraRadera
 3. Stephan Terning23 mars 2011 17:29

  Igår (tisdag) installerade jag appen på eftermiddagen och fick upp en tiodygnsprognos som började kl 17 på tisdagen. I morse när jag skulle kolla vädret så började tiodygnsperioden kl 17 på onsdagen och inte kl 10 som förväntat eftersom kl då var strax efter kl 9.

  När jag avslutade programmet genom att dubbelklicka på homeknappen, hålla ner på ikonen och klicka på krysset och sen starta om appen så funkade det. Apen verkar alltså inte ha rätt information om vad klockan är om man bara pausar den och sen tar upp den igen.

  En annan som som ni borde se över är allt som har med tidsomställningen att göra. T.ex. så står det att det ska falla 0.0mm/25h regn på söndag. Borde det inte vara 23 timmar? På lördagen så visas prognos för kl 01, 07, 13 och 19. På söndag visas prognosen för kl 01, 08, 14 och 20.

  SvaraRadera
 4. Det står 3 Comments och Inga kommentarer nu under artiklarna här på sidan, det kan väll inte vara som det ska :)

  Har fortfarande en del krascher på appen som jag tidigare skrev om. Under 2 uppstarter så har den inte laddat nån väder data och inte heller stått nån information om att den ens försöker ladda.

  SvaraRadera
 5. Leif Stenbom, SMHI24 mars 2011 08:36

  Nej, det ser onekligen lite knasigt ut. Ska kolla har man kan fixa det. Det gick lite fort igår när vi lade in kommenterafunktionen...

  Hoppas kunna komma med lite info efter ett möte senare idag. Verkar som det är Android som kraschar mest. Kan det stämma?

  SvaraRadera
 6. Det är många som haft samma fel som jag. Jag tror att jag väntar med ytterligare kommentarer till dess att det kommit en uppdatering. :)

  SvaraRadera
 7. Stephan Terning24 mars 2011 15:26

  Om jag lämnar appen i 20-dygnsprogsnosläget och sen öppnar upp den igen senare på dagen så får jag felet "Fick ingen väderdata Försök igen senare."

  SvaraRadera